Toimitusehdot

Tarjous
Tarjouspyynnön jätettyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jossa kerrotaan tarjouspyynnön tulleen myyjälle perille. Myyjä soittaa sinulle tarvittaessa tarkentaakseen tarjouspyynnön sisältöä ja lähettää tarjouksen sinulle sähköpostitse. Huom! Jos verkkokaupassa on tekninen häiriö ja et saa vahvistusviestiä, soitathan p. 0400 582 415.

Kauppa
Kun molemmat kaupan osapuolet vahvistavat kaupan, myyjä aloittaa venepaketin varustelun sovitusti. Ostaja sitoutuu tässä vaiheessa maksamaan 50 % sovitusta kauppahinnasta per heti ja 50 %, kun myyjä luovuttaa venepaketin ostajalle.

Nouto jälleenmyyjältä tai valmistajalta veloituksetta
Voit noutaa ostamasi venepaketin varusteineen veloituksetta lähimmältä jälleenmyyjältä tai suoraan valmistajalta. Sovithan noudosta aina etukäteen.

Kotiinkuljetus
Mikäli sovittu kauppa sisältää kotiinkuljetuksen, toimitamme venepaketin venetrailerilla sovittuun osoitteeseen sovittuun aikaan. Huom! Kotiinkuljetus ei koske Ahvenanmaata.

Force majeure -tilanne
Force majeure eli ylivoimainen este. Ylivoimaisena esteenä voidaan pitää sellaista sopimuksen teon jälkeistä tapahtumaa, jota ei ole ollut mahdollista ennakoida.
Ylivoimaisen esteen sattuessa, pidätämme oikeuden kaupan perumiseen. Asiakkaalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja koko kauppasumma palautetaan asiakkaalle.

Shopping Cart
Scroll to Top