Suomi47

8100,00 8600,00 

Suomi47 soveltuu ominaisuuksiltaan sekä sisävesille että rannikkokäyttöön.

Kaikissa venepaketeissamme veneen takuu kuluttajakäytössä on 5 vuotta ja moottorin takuu kuluttajakäytössä on 7 vuotta, kun venevalmistajan ja moottoritoimittajan takuuehdot täyttyvät. Ammatti- ja vuokrauskäytössä sekä näiden kaltaisessa käytössä takuuaika on 2 vuotta.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Suomiboats -mallisto on suunniteltu erityisesti Järvi-Suomeen ja rannikkoalueelle saaristoon mökki-, kalastus- ja yhteyskäyttöön. Veneet valmistetaan lasikuidusta pitkälti käsityönä ja niissä käytetään tarkat laatukriteerit täyttäviä raaka-aineita ja varusteita. Laadun takeena on 5 vuoden runkotakuu. Veneet varustellaan japanilaisilla Tohatsun perämoottoreilla markkinoiden parhaalla 7 vuoden takuulla.

Suomi47-moottoriveneet ovat tunnustetusti käyttöominaisuuksiltaan turvallisia sekä sadevesityhjenevinä ja 2-kuorirakenteisina erittäin helppohoitoisia ja tyylikkäitä. Suomi47 on monipuolinen venemalli, joka voidaan varustella takaistuimelta ajaen laita- tai keskipulpetilla sekä keskeltä ajaen erillisistuimella ja keskipulpetilla. Suomi47 on vakiovarusteena mm. laminaattisarja ja hydrauliohjausjärjestelmä, jotka yhdistettynä max. 60 hv moottoritehoon tuovat nautintoa vapaa-ajan veneilyyn.

Suomi47

Vakiopulpetti takana keskellä tai laidassa (8 100 €), Vakiopulpetti keskellä erillisistuimella (8 600 €)

Shopping Cart
Scroll to Top